neděle 9. listopadu 2008

A próóóóčččč?

Bára má opravdu úžasné období.Nevím jestli je to školkou nebo jen nedokáže na chvilku zavřít pusu,ale neustále se ptá :"Maminko a proč ?" a většinou následuje dotaz na který se normálně nedá odpovědět.Kolikrát mám chuť říct "Protože bagr".
Pokud asi tak do 5 vteřin neodpovím a urychleně nevymyslím nějakou přijatelnou odpověď,začne Barča rozvíjet svoje teorie k před tím položené otázce.Opravdu se pomalu začíná jízda jakýmkoliv prostředkem MHD rovnat hororu.Během pár chvil už nás poslouchá kde kdo.K jejím největším hitům v MHD patří dotaz : Maminko (babičko) proč ten pán(paní) tak smrdí?.Nedej bože,když nastoupí někdo s trošku odlišným účesem nebo jakýmkoliv tělesným postižením !
Navíc Barča má už od mala naprosto fantastickou paměť!Doma si na to co řekneme musíme dávat teda obzvlášť velký pozor!!!!
Ve školce třeba drze tvrdila,že má alergii na mléko.Jasně,že nemá!Jen ho nechtěla.Při tom ho doma normálně pije!
Takže k otázkám typu a proooč? přidává věty ve kterých musí nutně použít slovo,které někde slyšela.Ovšem dokáže ho teda pěkně zkomolit.Naposledy to bylo - moje šturze.Po delším pátrání jsme přišli na to,že to znamená moje štrycla(hlava).
Naposledy když byla nemocná,měla průjem tak se musela podívat jestli nemá srážku v kalhotkách!Opravdu no comment!
Pokud mně z ní brzo neklepne asi si budu muset ty její moudra začít zapisovat!!!!

0 komentářů: